Nieuws

People 2 People: oproep aan burgers en verenigingen!
30 nov 2017 - Elkaar grensoverschrijdend ontmoeten. Dat is het doel van het project “People to People”. En daarbij gaat het werkelijk om iedereen: burgers, verenigingen, bezoekers, organisaties… ontmoet elkaar, tref elkaar en werk samen over de grenzen heen.

Voor de organisatie van bijvoorbeeld evenementen, seminars of sport- en cultuurevenementen is maximaal een subsidiebedrag van 37.500 per “micro-projekt” voorzien. Tot 22 december 2017 loopt de eerste projectoproep en kunt u uw aanvraag indienen.
IVY: Een jonge vrijwilliger voor een Interreg-project!
05 okt 2017 - IVY biedt jonge Europeanen (18-30 jaar) de mogelijkheid om 2 tot 6 maanden lang als vrijwilliger mee te werken bij een Interregproject. Zo maken Europese jongeren actief kennis met Europese programma’s en projecten. En dragen daarbij op verschillende manieren bij aan het project. Zie: https://www.interregyouth.com.
Kalender procedure 4de projectoproep Interreg V-A Euregio Maas-Rijn
20 jun 2017 - De procedure van een oproep tot projectvoorstellen (een call) is in onderstaande kalender zichtbaar gemaakt. Wilt u uw project laten financieren door het Interreg V-A Euregio Maas-Rijn programma, dan kunt u gedurende deze periode uw project indienen. De oproep heeft een openings- en sluitingsdatum. Buiten deze periode is het niet mogelijk om financiering voor een projectvoorstel aan te vragen.
Nieuwe website van Interreg Euregio Maas-Rijn
15 jun 2017 - Welkom op de nieuwe website van Interreg Euregio Maas-Rijn. De website is efficiënt gevuld met informatie voor projectaanvragers en geeft een overzicht van projecten die binnen Interreg EMR gesubsidieerd zijn.

Pak je kans en ga voor succes!
... 12 13 14 15 16